Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Storingen

Aangeboden technische ondersteuning
Bouter B.V. kan zowel preventief onderhoud als correctief onderhoud plegen, ongeacht de fabrikaten van de aanwezige apparatuur. Wij hebben een landelijke dekking waardoor de opgegeven responstijden kunnen worden gegarandeerd. De landelijke dekking garandeert tevens dat het verreden aantal kilometers en rij-uren tot een minimum worden beperkt. Dit voorkomt onnodige CO2-uitstoot en u heeft een laag voorrijdtarief.
 
P10100054

P10100054
P1010007 17 1

P1010007 17 1
Werkenbij 2monteurs

Werkenbij 2monteurs
 
Bezetting
Landelijk hebben wij, gezamelijk met onze zusterbedrijven Veld Service en WKE Products B.V., de beschikking over 35 servicemonteurs. Onze monteurs wonen verspreid over het land, zijn VCA gediplomeerd en NEN 3140 keurmeester. F-Gassen keuringen en F-Gassen correctief onderhoud wordt uitgevoerd door ons zusterbedrijf WKE Products B.V.

Responstijden
Correctief onderhoud wordt op afroep uitgevoerd. Voor correctief onderhoud waaraan prioriteit 1 (voortgang van het werkproces is niet meer mogelijk) is toegekend, garanderen wij een responstijd van 4 uur na melding. Voor correctief onderhoud waaraan prioriteit 2 (voortgang van het werkproces is verstoord, doch niet onmogelijk) is toegekend, garanderen wij een responstijd van 2 tot 8 uur.

Garantie
De garantietermijn op correctief onderhoud is 3 maanden op arbeidsloon en voorrijdkosten.