Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Onderhoudsovereenkomst

Open calculatiemodel
Bouter B.V. is gespecialiseerd in het onderhoud van complexe keukeninstallaties en restauratieve voorzieningen. Opdrachtgevers zijn koepelorganisaties in de gezondheidszorg en het onderwijs, gebouwbeheerders, hotelketens en cateraars. Bouter hanteert bij de prijsopbouw voor het preventieve onderhoud een open-calculatiemodel. Wij hebben de mogelijkheid onderscheid aan te brengen in het aantal preventieve onderhoudsbeurten per soort apparaat per jaar. Het aantal beurten wordt afgestemd op de intensiteit van het gebruik. Indien na de evaluatieperiode bijvoorbeeld blijkt dat de vaatwasmachine en de combi-steamer zeer intensief worden gebruikt en bijvoorbeeld de bain-maries en fornuizen nauwelijks, dan wordt het aantal beurten aan vaatwasmachine en de combi-steamer verhoogd naar 3 beurten per jaar en het aantal beurten aan bain-maries en fornuizen verlaagd naar 1 beurt per jaar. Het voordeel van deze werkwijze is dat correctief onderhoud wordt geminimaliseerd en de bedrijfszekerheid van intensief gebruikte apparatuur wordt verhoogd. Vanaf de startsituatie gaan wij uit van 2 preventieve beurten per jaar. Onder preventief onderhoud valt tevens de wettelijk verplichte
F-Gassen keuring op koelinstallaties.



 
 
Service Level Agreement (SLA)

In de Service Level Agreement worden de navolgende onderwerpen vastgelegd om de kwaliteit van de installatie optimaal te waarborgen.


  • Partijen en opdracht
  • Toepasselijke bepalingen
  • Kwaliteit
  • Modules onderhoud
  • Responstijden en werktijden
  • Bereikbaarheid 24/7 en helpdesk
  • Unieke codering apparatuur
  • Frequensties periodiek onderhoud
  • Rapportages en evaluatiegesprekken
  • Planning
  • Klachtenprocedure
  • Nakoming
  •