Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

“het Restaurant” en “het Leidse Plein” heropend

27-01-2009 17:00
Onlangs zijn deze “gerestylde” restauratieve voorzieningen in het LUMC door Bouter opgeleverd.
Elke dag maken gemiddeld 1500 mensen gebruik van de koffiecounter en 2500 personeelsleden bezoeken het restaurant.

De koffiecounter heeft een geheel nieuwe “look”gekregen en is uitgebreid met een tweede snelcounter inclusief kassa. Beide counters zijn met elkaar verbonden middels een zwevende koof.

Het nieuwe personeelsrestaurant heeft een complete metamorfose ondergaan. De “eyecatcher” is een centraal eiland, ingericht voor soepen en salades. Verder is er een “thema” corner waar de klant à la minute iets kan bestellen, warm of koud: het zogenaamde frontcooking.

Uniek in dit restaurant zijn de twee totempalen. Deze unieke, door het LUMC zelf ontworpen, palen worden gebruikt voor de monopack presentatie en het fruit.

Een complete frituurwand, inclusief bakplaat en inductiekookunit, zorgt voor de frites en overige snacks. Verder is het restaurant ingericht met diverse wandkoelingen en uitgiftebuffetten met complete maaltijden en brood. Het brood wordt ter plekke afgebakken.

De zeven kassa’s zorgen voor een snelle doorstroming.

Het LUMC is zeer verheugd met het eindresultaat en kan met plezier haar gasten en personeel ontvangen.
“het Restaurant” en “het Leidse Plein” heropend