Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Sodexo Running Team

07-09-2010 09:53
Van vrijdag 27 augustus t/m maandag 30 augustus 2010 heeft het Sodexo Running Team voor de tweede maal een non-stop sponsorestafette voor het goede doel gelopen, over maar liefst meer dan 600 kilometer.
Na de finish van Running Miles 2 Help heeft Johan Stellingwerf, namens de Sodexo Foundation, een cheque van maar liefst € 28.569,50 mogen ontvangen. Dit opgehaalde bedrag is door een gulle gever afgerond naar boven, waarmee het eindbedrag van Running Miles 2 Help 2010 op € 30.000 is uitgekomen. Een uitstekende prestatie waarbij veel dank uitgaat naar alle sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt. Bouter BV heeft aan dit bedrag ook een steentje bijgedragen.

De Sodexo Foundation Nederland sponsort in Nederland goede doelen, waarbij de eigen medewerkers als vrijwilliger betrokken zijn. Met het ingezamelde geld worden projecten ondersteund en middelen aangeschaft waarmee het dagelijkse leven van betrokkenen kan worden verbeterd. Via de website van de Sodexo Foundation Nederland kan binnenkort worden bekeken hoeveel steun aan welk project is gegeven. Het gewenste doel voor dit evenement is om via de Sodexo Foundation onder andere steun te geven aan KWF Kankerbestrijding.

Kijk voor meer informatie ook op www.sodexofoundation.nl
Sodexo Running Team