Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Hilton The Hague

05-09-2011 09:22
Op de hoek van de Zeestraat en de Scheveningse Veer, direct naast Panorama Mesdag, vindt u het 195 kamers tellende ‘Hilton The Hague’.
Hilton Hotels zijn te vinden in 76 landen en telt wereldwijd 530 hotels. Het vijf sterren hotel Hilton The Hague is voorzien van een Grand Café, een bar, en een executive lounge waar men een heerlijke maaltijd of een lekker drankje kan nuttigen maar tevens kan genieten van de luxe en rustieke uitstraling.

In 2009 verscheen het bestek voor de keukens van het Hilton The Hague via Vendrig International te Woerden. Dit was een zeer groot bestek waaraan 5 partijen hebben deelgenomen. Uiteindelijk heeft Bouter B.V. voor de horecagelegenheden in Hilton The Hague de complete keukeninstallaties mogen verzorgen. Tijdens de uitvoering werd er nauw samengewerkt met de Bon Groep te Maarssen. De Bon Groep was verantwoordelijk voor de directievoering tijdens de complete bouw periode.
Bouter heeft het project met veel plezier behandeld en heeft de samenwerking met de heer Bart Kerssen van Vendrig en Rob van der Veen van de Bon Groep als zeer plezierig ervaren.

Graag nodigen wij u uit om hier het schitterende resultaat te bekijken van het werk dat Bouter B.V. voor Hilton The Hague heeft neergezet.