Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Bouter heeft onlangs het bedrijfsrestaurant van de NOS opgeleverd.

23-05-2011 13:18
Op het Mediapark in Hilversum heeft Bouter B.V. het duurzame bedrijfsrestaurant voor de NOS (Nederlandse Omroep Stichting) mogen realiseren. De keuken en het restaurant zijn inmiddels in gebruik genomen. Het eindresultaat mag gezien worden.
De NOS is een Journalistieke omroeporganisatie die onderdeel uitmaakt van de publieke omroep. 700 journalisten en andere medewerkers verzorgen dagelijks de uitzendingen van het NOS Journaal, NOS Jeugdjournaal, NOS Studio Sport, NOS Nieuwsuur, NOS Langs de Lijn, NOS Met het oog op morgen, het Radio 1 Journaal, NOS Headlines en verslaggeving van diverse nieuws- en sportevenementen. Daarnaast verzorgt de NOS 24 uur per dag actuele informatie op NOS Teletekst en op internet via www.nos.nl.

De NOS is gevestigd in het Videocentrum, welke is gelegen op het mediapark te Hilversum. Vanaf 2004 vinden er binnen het Videocentrum verbouwingen plaats. Onderdeel van de verbouwingen was de nieuwe inrichting van het gedateerde restaurant en de keuken welke dringend aan vervanging toe waren. Het doel van het nieuwe restaurant was een sfeer te creëren die eigentijds en dynamisch is en waar bij de bereiding en uitgifte zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van moderne en innovatieve toepassingen. Vanwege het grote aantal gebruikers is voorzien in een free flow uitgifte waarin zoveel mogelijk op de verschillende wensen van de gebruikers wordt ingespeeld.
Snelheid, een sterke productpresentatie, versuitstraling en front-cooking zijn hierbij kernbegrippen.

Aan de hand van een Functioneel ontwerp van Ruben Alosery van D= Consulting heeft Bouter B.V. een aanbieding gemaakt en de opdracht gekregen.

De eigentijdse en dynamische uitstraling komt terug in de uitgifte, gemaakt door Groku te Kampen. Door de toepassing van moderne apparatuur is aan de bovenstaande doelstelling invulling gegeven

Duurzaamheid

Meerjaren Energie-efficiency

De NOS heeft een convenant met MJA-OI (Meerjarenafspraak – Overige industrie), een overeenkomst tussen de overheid en een aantal individuele bedrijven om de energie-efficiency te verbeteren. Het belangrijkste doel is de CO2 drastisch te verminderen. Bovendien dragen energie-efficiency productie en (keten)samenwerking bij aan een duurzame energiehuishouding, voor nu en in de toekomst. Door toepassing van onder andere de nieuwste generaties vaatspoelmachine en de meest energiezuinige koelinstallaties is er ruimschoots voldaan aan deze doelstelling.

Het eindresultaat kunt u hier bekijken.