Maatwerk in Grootkeukens
  •   Meer dan 40 Jaar ervaring
  •   Toonaangevend in de sector grootkeuken(techniek)
  •   VCA**-certificering en ISO-certificeringen
  •   Deskundig, betrouwbaar en servicegericht
  Tel: 079 - 345 15 15
 

Werken bij Bouter

 
Bouter B.V. (onderdeel van Sligro Food Group) is als toonaangevend bedrijf in de sector grootkeuken en grootkeukentechniek dé specialist voor het inrichten van professionele keukens, bedrijfs- en personeelsrestaurants, onderwijsinrichtingen, plaza’s en horeca-inrichtingen. Onze visie is gericht op het leveren van kwaliteitsproducten en het opleveren van een kwaliteitsproject als geheel. Wij zijn bijvoorbeeld business-partner van Küppersbusch, Rational, Groku, Hobart, Meiko, Vianen, Nu-Air en Gram en leverancier van ons eigen merk Catertech.

Wij hebben per direct een vacature voor een ervaren:

Projectadviseur Sales buitendienst (Noord Holland) - Fulltime

In de segmenten horeca en bedrijfsrestaurants ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en opdrachten binnen je rayon. Je verkoopt complete projecten, losse apparatuur en onderhoudscontracten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant gedurende de looptijd van het (bouw)project.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden:
•Je acquireert nieuwe klanten in het MKB horeca segment en je onderhoudt relaties met bestaande klanten.
•Je begeleidt het verkooptraject van start tot eindfase.
•Samen met de klant stel je een plan van aanpak op en maakt bijbehorende offertes.
•Je organiseert referentiebezoeken voor toekomstige klanten en neemt deel aan netwerkbijeenkomsten.

Jouw profiel
Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 opleiding (technisch of commercieel) aangevuld met tenminste 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie. Onze ideale kandidaat heeft ervaring in de grootkeukentechniek, maar tenminste heb je ervaring in de verkoop van kapitaalgoederen. Je hebt een aantoonbare affiniteit met de horeca.

Je bent commercieel en krijgt dingen voor elkaar. Je bent ambitieus en gemaakte afspraken staan voor jou als een huis. Je bent aanhoudend en werkt gestructureerd.
Je bent bereid om te reizen binnen het rayon en indien nodig landelijk. Hiervoor ben je in het bezit van het rijbewijs B en eigen vervoer. Tot slot ben je woonachtig in de regio Noord Holland.

Competenties
Je herkent in jezelf de volgende competenties: klantgericht samenwerken, resultaatgericht werken, initiatief nemen, motiveren van anderen, probleemoplossend vermogen en plannen & organiseren.

Bouter
Je gaat werken met team van collega’s die elk verantwoordelijk zijn voor een eigen rayon binnen Nederland. Jouw leidinggevende is de manager Sales die jou faciliteert en coacht om beter te worden in je functie. Je bent werkzaam voor Bouter, dat onderdeel uitmaakt van Sligro Food Group
Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.