Nacarat

'The sky is the limit'

Horeca
Klant: Nacarat
Locatie: Amsterdam

Op en top functioneel

Iedere meter telt

In strategisch opzicht biedt Bouter volop oplossingen. We denken graag parktisch met onze klanten mee. Waar komt welke apparatuur? Wat is de ideale routing in de grootkeuken? Hoe maak je maximaal gebruik van de beschikbare ruimte? We weten precies wat er nodig is om een grootkeuken op en top functioneel te maken. Zo ook bij Nacarat, het nieuwste restaurant van topkok Ron Blaauw. Een geweldig rooftop restaurant gevestigd op de bovenste verdieping van het Hudson’s Bay-gebouw aan het Rokin in Amsterdam. Samen met Key Account directeur Antal van Dillen, accountmanager Shirin Nejad van Bouter en nationaal accountmanager Bob Stapel van Sligro is dit mooie traject gestart.

Iedere vierkante meter telt in een grootkeuken, zeker in een toprestaurant als Nacarat

“Een paradepaartje is het kookeiland met inbouwapparatuur en naadloze werkblad, dat ziet er geweldig uit. Maar ook de specifieke gereedschapslades, de warmhoudbrug en de restaurantbar: het is allemaal maatwerk. Bijzonder is ook de tussenverdieping, waarin we een koelcel hebben geïnstalleerd. Iedere vierkante meter telt in een grootkeuken, zeker in een toprestaurant als Nacarat.”

Zintuigen geprikkeld

Onder de indruk

Zonder uitzondering zijn de gasten onder de indruk van het interieur, de sfeer en de pure beleving. Deels is dat te danken aan hoe we de grootkeuken hebben ingericht. Het is een fantastische showkeuken geworden, middenin het restaurant. Als gast heb je de ultieme ervaring: zien, ruiken, voelen, alle zintuigen worden geprikkeld.

Grootse keukenwensen?

Laat ons strooien met ideeën

Published:

Categories

test

1232