'Prachtige foodplaza'

Gastvrijheid
Front cooking station
Het gedeelte wat Bouter heeft ontwikkeld is weinig aangepast dat was in een keer goed
Een foodplaza met open keuken luidde de opdracht voor het nieuwe restaurant van het St. Anna ziekenhuis locatie Geldrop. De architectuur was bepaald, nu moest het vertaald naar de gastvrijheid van St. Anna. Het nieuwe bedrijfsrestaurant bestaat uit prachtige front cooking station, een multifunctionele foodplaza die afsluitbaar is en kan worden afgeschermd van het zitgedeelte.

Nadat de architectuur vast stond, hebben we een aantal partijen uitgenodigd om een voorstel in te leveren hoe ze het zouden inrichten. Daarbij als kaders aan gegeven wat voor concept we wilden hebben in dit restaurant en hoe wij gastvrijheid bij St. Anna voor ogen hebben. Op basis daarvan is er een partij uit gesprongen. Dat plan is verder uitgewerkt en gerealiseerd. Het gedeelte wat Bouter heeft ontwikkeld is weinig aangepast, dat was in een keer goed. Alleen is van apparaat merk x – y geworden, geen veranderingen van de indeling. Vooraf hadden we al bepaald welke apparatuur we in het restaurant wilde hebben.
samen sterk
Meedenkend, oplossingsgericht en adviserend
Samenwerking tussen St.Anna en Bouter was heel prettig! Meedenkend, oplossingsgericht, adviserend en we hebben ook demonstraties gehad vanuit Bouter van de voor ons relevante apparatuur.



