Koel- en vriesadvies en -apparatuur

Veel meer

dan een koud kunstje

Er zijn weinig grootkeukenleveranciers met een eigen ‘koude afdeling’. Bij Bouter zien wij dagelijks de toegevoegde waarde van onze koel- en vriesspecialisten in de praktijk. Onze mensen kennen alle do’s en dont’s, technische eisen en laatste innovaties op het gebied van koel- en vriestechniek. Op het moment dat je met ze aan tafel zit, proef je hun kennis onmiddellijk.

Bouter levert:

  • koel- en vriescellen
  • koel- en vrieskasten
  • koelwerkbanken

Meer waarde uit je koel- en vriesinstallaties
De temperaturen in een grootkeuken lopen snel op. Om te voldoen aan alle regels en eisen, is het daarom van groot belang dat etenswaren goed gekoeld blijven. Het eigen koeltechnisch team van Bouter bestaat uit specialisten die je een passend advies kunnen geven over het vormgeven van de koel- en vriesinstallaties in jouw grootkeuken. Samen halen we de meeste waarde uit jouw investering.

Toekomst- bestendige

koel- en vriesinstallaties

Wij plaatsen nooit zomaar een koel- en vriesinstallatie in jouw grootkeuken, maar bespreken uitgebreid je wensen en vinden een oplossing die aan al je eisen voldoet. Daarbij wordt rekening gehouden met uitdagingen als:

  • de omgevingstemperatuur
  • de benodigde capaciteit
  • de gebruiksintensiteit
  • het energieverbruik
  • duurzaamheidseisen
  • de routing in de grootkeuken

Innovaties en veranderende eisen koel- en vriesapparatuur
De eisen omtrent professionele koel- en vriesapparatuur veranderen continu. Neem alleen de koel- en vriescapaciteit. In het verleden kwamen leveranciers vaak maar een keer per week langs. Dat vroeg om veel meer capaciteit dan vandaag de dag, nu het helemaal niet vreemd is als leveranciers dagelijks hun waren vers bezorgen. Onze specialisten houden alle veranderingen, innovaties en trends omtrent koel- en vriesapparatuur nauwlettend in de gaten. Daar doe jij je voordeel mee!